torsdag den 14. maj 2009

Jytte havde sørget for stjerneskud med aspargessovs til frokost, og Grethe havde bagt en dejlig kage med rabarber og kokos. Snakken gik lystigt. Fra venstre: Judith, Pia, Gunvor og Bodil
Bodil er godt i gang med at forklare noget meget kompliceret for Gunvor. I baggrunden diskuterer Jytte og Vita Jyttes seneste maleri.
Og så var vi ellers klar til at tage til Lemvig, hvis vi ellers ved fælles hjælp kunne få flyttet Bodils lille bitte bil. Det lykkedes!!
Og vi ankom til Museet for Religiøs Kunst, som ligger lige overfor Lemvig by.
Det blev til et kig på Dronning Margrethes udstilling, Naturen og Tanken. Nogle af malerierne var ganske fine. I kælderetagen så vi bl.a. udstillingen af Dronning Margrethes bispekåber. Meget imponerende. Her var også nogle af hendes fine akvareller.
Der var også andre udstillere på muséet. En af de mere interessante var Sharon Thomas, en britisk kunstner, som i store tegninger, malerier og installationer bearbejder sit forhold til sit fædreland, England, og den engelske romantiske tradition med referencer til både litteratur og billedkunst