torsdag den 15. juli 2010

Så skulle vi besøge Jan i Las Vegas, hvor vi havde den eneste dag til fri disposition på hele rundrejsen. Jeg havde glædet mig meget, og det blev en fantastisk dag.
Jan havde hentet os ved vores hotel i sin lille røde bil, som kunne køre overalt. Så inden vi kørte hjem til ham, kørte vi en tur forbi The Red Rocks (hed det måske?), så vi også kunne se, hvor smukt/øde/særpræget, der var lige i nærheden af Las Vegas
Bag indhegningen løb en hund, som Jan forklarede var en af de vilde hunde i bjergområdet. Vi blev da også lidt bange, og jeg kom straks til at tænke på dingoerne i Australien.
Det viste sig dog at hunden var meget tillidsfuld, og at den havde halsbånd med id på. Jan ringede selvfølgelig til det tlf. nr. det stod. Håber ejerne fandt frem til hunden.


så kørte vi ellers med Jan hjem til hans rigtig dejlige hus i udkanten af Las Vegas. Det viste sig at være et af de huse, som vores rejseleder havde talt lidt nedladende om, da vi i bussen var på vej ind i byen. Vi syntes det var et fantastisk hus og omgivelserne rigtig dejlige (Jan var også medlem af beboerbestyrelsen, så han havde jo en vis Indflydelse)!!
Jan havde lige sammen med sin far anlagt en fantastisk forhave med diverse kaktus og sukkulenter; nogle hentet fra den omkringliggende ørken.