fredag den 16. juli 2010

Vores store USA-rundrejse med Albatros Rejser. Maj 2010

Vi havde fløjet hele dagen fra Kastrup over London, og det havde været rimeligt anstrengende; især for Bjarne, som hver gang der havde været den mindste mulighed for det havde fået sin håndbagage minutiøst gennemrodet og var blevet krops-og detektorundersøgt indtil flere gange.
Nu stod vi så i lufthavnen i New York og ventede på den bus, som skulle køre os til det hotel, hvor vi skulle bo de 3 dage, vi skulle være i New York.
Når vi kiggede op, kunne vi se et air train. Det var den første store ting, vi kunne se, efter vi var landet. Men der kom hurtigt flere. Alt var stort.

Vi boede på Hotel Wellington, som lå meget centralt på hjørnet af 7th Avenue og 50th Street, lige midt imellem Central Park og Times Square. allerede på ankomstaftenen samledes vi foran hotellet for at vandre ud og se lidt af byen.
Vores dygtige rejseleder Steen forklarede og fortalte hele vejen. Ikke et minut gik til spilde. Her er det m&m bygningen vi passerer.
Her Times Square i det enorme lyshav fra reklamerne og med et enormt udbud af nærværende politi. Det skulle vise sig at være absolut nødvendigt. Allerede en af de følgende dage blev hele Times Square afspærret p.g.a. en investigation. Det var den berømte bombemand, som da heldigvis blev afsløret inden bomben sprang. Han nåede så langt som ind i det fly, som skulle have bragt ham væk fra NY før han blev anholdt.
Den første aften spiste vi alle på en typisk NY'er restaurant. Hyggeligt! Dejlige kæmpe-burgere og masser af french fried. Det var inden vi blev trætte af al den fede mad.
Vi nød synet ud over Times Square fra den store trappeplatfor, som ses i baggrunden.