mandag den 7. april 2008

Og så kom der ellers gang i fremstillingen af ansigter i det lille værksted. Jeg tror at allerede her den første morgen, fredag, gik det op for os, at der lå et slidsomt og koncentreret stykke arbejde foran os. - Men også meget, meget spændende og udfordrende. Her er Anna-Britta fra Lysekil i Sverige optaget af sit begyndende ansigt i farvet stof og tråd. Overfor hende grubler Lena.
Her er det Birgit N., som koncentreret er i gang med sit ret mørklødede ansigt i stof og tråd. Meget koncentreret.
Her er det vist Lena Thiel fra Sverige, som tænksomt betragter sit syede ansigt, som allerede har fået skygger på. Og det til trods for, at hendes bil var gået i stykker, så hun måtte bruge det meste af fredag formiddag på at køre den på værksted i Assens. Hun havde jo alligevel et stykke vej hjem til Sverige.
Hanne, som jeg jo sov på værelse med, havde af og til kriser i sit billedmageri. Her diskuterer hun med Lena, hva der evt. kan løse problemerne. Jeg tror, de bliver løst.

Her et billede taget oppefra. Det er birgitte. Hun er meget optaget af sit syarbejde. Hun kunne godt finde på at sy i hånden, men det kan også være, at hun piller op!!! I hert tilfælde lånte hun tit min opsprætter.